Daglig verksamhet

Kreativ verkstad

Kreativt skapande med konst, musik och dator

Det här arbetar vi med:

Kreativ verkstads inriktning är kreativt skapande med konst, musik och dator.  Exempel på aktiviteter vi gör med konst är att måla, hantverk, pyssla. Med musik; vi använder rösten med sång, med ord, hummar, tecknar och provar olika instrument genom att använda oss av färgkoder, bilder, text. Vi tänker på andningen. Med rörelse; gymnastik, dans, promenad.   Utflykter; Musik, Tallkrogen. Med dator; bildstöd, skriver, söker vad vi ska skapa och musik. Med hjälp av tecken, bilder och surfplatta motiverar och utmanar vi deltagarna så att de utvecklas.

Hos oss på Kreativ verkstad vill vi skapa en trygg vardag med struktur och tydlighet anpassad till var och ens förutsättningar och behov. Vi erbjuder individanpassat stöd, vilket innebär att vi ser den enskilda individens intressen och behov. Vi stödjer deltagarna att arbeta i sin egen takt och utifrån sina egna förutsättningar.

Vi stimulerar deltagarnas hälsa genom rörelse, promenad och dans. Vi vill att alla ska ha kul och trivas på Kreativ verkstad. Vi erbjuder stöd i grupp och individuellt av arbetshandledare.

Arbetstider:

Måndag–fredag 7.30–16.00, med möjlighet till anpassning av arbetstiden. Du har med egen matlåda eller köper matlåda från Restaurang Fyrislund.

Vår arbetsplats:

Vi har lokaler i Fyrislund där vi har tre uteplatser och många rullstolsvänliga gångvägar i området.

Adress: Fyrislundsgatan 77, Uppsala                                  

Telefon: 018-726 09 35

Uppdaterad: