Daglig verksamhet

Studio 34

Skapa fritt i måleri, textil och skrivande!

Det här arbetar vi med

Hos oss tar vi fasta på och utvecklar den egna kreativiteten. Vi skapar fritt i många olika tekniker och material och vi jobbar gärna gränsöverskridande. Bildvävning och måleri kan blandas friskt, liksom text och bild. Kunnig och engagerad personal finns på plats för stöd och inspiration. 

I våra lokaler har vi ett galleri dit även allmänheten är välkommen. I galleriet ställer vi ut sådant som skapas hos oss så att fler kan få ta del av det. Se mer på vår Facebooksida ”Studio 34 Ateljé & Galleri” 

Vi erbjuder även musikstunder, då vi lyssnar på musikgenrer och instrument från olika länder och tidsepoker.

Vi har sedan många år även ett nära samarbete med Studiefrämjandet och har haft möjligheten att ha både fotokurs och ORDA-projektet på plats hos oss. 

Arbetstider

Måndag-fredag 08.00-16.30. Du väljer själv vilka dagar och tider du vill arbeta.

Vår arbetsplats

Våra lokaler ligger centralt alldeles i närheten av Vaksala torg med många bussförbindelser och ett litet köpcenter intill. Till lunch äter vi våra egna matlådor tillsammans. Vi har en måleriateljé och en textilateljé, en stor foajé där vi har vårt galleri och ett TV-rum där vi kan ägna oss åt bland annat musik och skrivande. På Studio 34 eftersträvar vi en varm stämning som får var och en att känna sig välkommen och sedd. I skapandet möts vi och växer tillsammans.

Adress: Vaksalagatan 34 och Väderkvarnsgatan 22 C – vi har två ingångar

Telefon: 018-727 75 16 073-095 68 65

Följ oss gärna på Facebook

Uppdaterad: