Boende Bandstolsvägen 53-55

Bandstolsvägen 53-55 ligger i ett höghus i Gottsunda, en mångkulturell stadsdel med nära till fina promenadvägar och grönområden. Vi riktar oss till personer med stort stödbehov.

På Bandstolsvägen 53-55 bor personer med stort stödbehov och flertalet har en psykossjukdom. Det krävs beslut om särskilt boende från en biståndshandläggare för att bo här.

Kontakta kommunens biståndshandläggare (uppsala.se).

Fjorton lägenheter

De fjorton lägenheterna ligger på första och andra våningen. Fyra lägenheter består av 2 rum och kök, övriga lägenheter är ettor där några har balkong.

Mellan ingång 53 och 55 ligger vår baslägenhet med personalens kontor, kök och matsal. Här äter vi gemensamma måltider, men du som bor här kan också ta med mat till din egen lägenhet om du vill.

Utflykter och aktiviteter

Vi har tillgång till minibuss genom träffpunkten Tinget och gör utflykter utifrån de boendes önskemål. Många besöker också träffpunkten Vänkretsen i Gottsunda, som har egna aktiviteter och där du kan fika och träffa vänner.

Personal dygnet runt

Det finns vaken personal dygnet runt.

Besök av vårdhund

En gång i veckan kommer en av Uppsala kommuns specialutbildade och diplomerade vårdhundar på besök hos oss för att träna med några av våra boende. Träningen sker utifrån individuellt framtagna program tillsammans med vårdhunden och dess vårdhundsförare.

Läs mer om hur vi arbetar med vårdhundar.

Kontakta oss

Telefon till personal: 018-727 66 58, 018-727 66 89

Adress: Bandstolsvägen 53-55

Verksamhetschef
Cecilia Edlund
Uppdaterad: