Stöd i boende

Linvägen 58

Linvägens gruppbostad ligger i Nåntuna. Här finns mycket grönska och fina motionsslingor. Linvägen tar emot vuxna personer med beslut om bostad med särskild service enligt LSS. Gruppbostaden lämpar sig bra för de som har ett större stödbehov och behov av personal dygnet runt.

Boendet

Byggnaden är ett fristående enplanshus med gemensamma utrymmen mitt i huset. De boende väljer själva om de vill laga och äta sin mat i den egna lägenheten eller i det gemensamma köket. 

Boendet har sex enrumslägenheter, varav tre med sovalkov. Lägenheterna är ljusa och väl planerade utifrån de personer som har ett större vårdbehov eller behov av hjälpmedel. 

Personal

Personal finns tillgänglig dygnets alla timmar. Vi har vaken nattpersonal tillsammans med personal som har sovande jour. Gruppbostaden har god erfarenhet av att arbeta med medicinska behov som kräver särskild kompetens.

Aktiviteter

Personalen ger de boende den hjälp som behövs för att kunna delta i det aktiva kulturliv som finns i både närområde och runt om i Uppsala. Utifrån intresse och behov erbjuds uteaktiviteter och friluftsliv i de vackra omgivningarna.

Service & kommunikation

I närområdet finns till exempel Ica-butik, frisör och pizzeria. Både bussförbindelser och cykelvägar till city är bra. 

Kontakt

Adress: Linvägen 58, 757 52 Uppsala

Telefon: 018-727 82 28

Kontakta oss

Verksamhetschef
Elin Drangelid
Uppdaterad: