Träffpunkter 65+

Månadsblad

Månadsblad maj

Tisdag 1 maj har Träffpunkten helgstängt

Fredag 4 maj 10.00 Sabina från Vobis Livskvalitet kommer och visar olika funktionella produkter och hjälpmedel som kan underlätta i vardagen. Nyheter inom hjälpmedelsområdet.

Måndag 7 maj 13.00 Träffpunktsmöte. Mötet vänder sig till alla seniorer på träffpunkten! Kom och säg din mening. Vi vill gärna att just du kommer och tycker till om aktiviteter inför sommaren och höstens program. Vi pratar om verksamhetens innehåll och utveckling och diskuterar frågor som rör vår verksamhet.Välkommen!

Ca 14.15, efter mötet, hjälps vi åt att sjunga in våren tillsammans med Mona Mårtensson och Carl-Gustav Svensson på piano och gitarr.

Tisdag 8 maj har Träffpunkt Sävja stängt på grund av planeringsdag.

Helgstängt 10 maj - Kristi Himmelfärdsdag

Fredag 11 maj 13.00 Filmtajm! Vi visar: 45 år. Det är bara en vecka kvar till Kate och Geoff Mercers 45:e bröllopsdag och planeringen av deras stora fest är i full gång. Men så dimper ett olycksbådande brev ned. Man har funnit kroppen av Geoffs första kärlek, Katya, femtio år efter att hon försvann i de schweiziska alpernas glaciärer. En iskall vind från Geoffs förflutna drar in över paret, en hemlighet som han undanhållit för sin hustru i alla år blottläggs och deras helt igenom solida relation hotar plötsligt att slås i spillror…

Torsdag 17 maj öppnar Träffpunkt Sävja 12.30 på grund av personalmöte

Torsdag 17 maj 13.00-15.00 Pratstuga. En träff i månaden för en kravslös samtalsstund. Kom och prata eller lyssna – denna gång har vi temat Det här är hälsa för mig. Välkommen!    

Fredag 18 maj 13.00  Vi äter soppa tillsammans! Gulasch-soppa med bröd, dryck, kaffe och kaka för 60 kr. Anmälan senast 14 maj – max 20 personer.

Måndag 21 maj är Qigong och styrkegympa inställt.

Fredag 25 maj 13.00  Filmtajm! Vi visar: Franska nerver. Jean-René driver en chokladfabrik och Angélique är en superbegåvad chokladkonditor. Den gemensamma passionen gör att de dras till varandra och en förälskelse börjar spira. Tyvärr så är det inte enbart choklad de har gemensamt utan även en grav känslostörning – hon svimmar när hon får kontakt med män och han perspirerar sönder sina dejter. Kommer chokladen och kärleken segra?

Torsdag 31 maj 13.00 Den nya ATLANTAXELN – föredragshållare: Sven Jönsson. Om den nya så kallade Atlantaxeln vilken beskriver dagens relation och förhållande mellan Ryssland och USA, och i detta sammanhang inte minst deras politiska ledare.  

Du är alltid välkommen upp för en pratstund, en kopp kaffe eller för att läsa dagens UNT.

Välkommen!

Här kan du ladda ner månadsbladet maj för utskrift  (PDF, 621 KB)

15 maj 2018