Jobba inom vård och omsorg

För oss handlar jobbet om att skapa förtroende och att göra skillnad, i stort som smått, varje dag. För det behövs det medarbetare med rätt kompetens, rätt inställning och inte minst – hjärtat på rätt ställe.

Gör karriär, få andra att må bra

Vi vill bli Sveriges bästa utförare inom vård och omsorg. Inte för vår egen skull utan för alla de Uppsalabor som vi ger stöd till. Hur bra vi lyckas beror på våra medarbetares kompetens, vilja och engagemang. Jobbar du hos oss kan du göra karriär genom att få andra att må bra. Du kan nå dina egna mål samtidigt som du gör skillnad i andra människors liv.

Varför jobba hos oss?

Vi är en av landets största utförare inom vård och omsorg. Vi utgör en stor och betydelsefull del i Uppsala kommuns totala verksamhet. Vi tar aldrig paus. Vård och omsorg behövs året om och under dygnets alla timmar. Det händer att vi får ta ansvar för uppdrag som andra inte klarar – vi är bäst när utmaningen är som störst.

Läs mer om Varför jobba hos oss?

Yrken & uppdrag

Inom vård och omsorg finns ett stort antal yrken och uppdrag inom ett ännu större antal verksamheter. Här kan du läsa om de vanligaste.

Läs mer om Yrken & uppdrag

Våra verksamheter

365 dagar om året ger vi människor stöd i deras vardag. Vi uppmuntrar människor att våga och klara saker själva. Vi lindrar smärta. Vi finns till hands när ingen annan är där. Du har fantastiska möjligheter att hitta ett jobb där du gör skillnad.

Läs mer om Våra verksamheter

Intresseanmälan

Vi söker fler medarbetare som vill utvecklas i våra verksamheter. Skicka din intresseanmälan redan idag eller ta direktkontakt med någon av våra verksamhetschefer.

Läs mer om Intresseanmälan

Vi vill erbjuda Sveriges bästa vård och omsorg

Vi erbjuder tjänster till barn, unga och vuxna med funktionsskillnader, seniorer och äldre, personer med psykisk ohälsa och beroendeproblematik samt råd och stöd till anhöriga. Vi är den ledande aktören i Uppsala kommun och tar ett långsiktigt ansvar för kvalitet och utveckling av våra tjänster. Vår vision är att erbjuda Uppsalaborna Sveriges bästa vård och omsorg.

Uppdaterad: