Varför jobba hos oss?

Vi är en av landets största utförare inom vård och omsorg. Vi utgör en stor och betydelsefull del i Uppsala kommuns totala verksamhet. Vi tar aldrig paus. Vård och omsorg behövs året om och under dygnets alla timmar. Det händer att vi får ta ansvar för uppdrag som andra inte klarar – vi är bäst när utmaningen är som störst.

Du möter många kollegor i olika professioner

I Uppsala kommun arbetar över 12 000 personer. Inom just vård och omsorg får du 5 000 medarbetare i över 200 verksamheter. Du möter många olika professioner och typer av tjänster. Du upptäcker att du kan arbeta här ett helt liv och ändå hela tiden vidareutvecklas.

Läs mer om våra verksamheter.

Trygghet i jobbet

Vi har kollektivavtal med fackförbund inom våra arbetsområden, vilket innebär en trygghet för dig när det gäller lön, arbetstider, ob-ersättning och försäkringar.

Läs mer om våra anställningsvillkor.

Friskvård och andra förmåner

Hos oss får du förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och friskvårdsaktiviteter.

Läs mer om våra förmåner.

Introduktion efter dina förutsättningar

Vänta dig inte ett färdigt och låst introduktionsprogram när du kommer till oss. Det du redan kan och var du ska jobba påverkar din första tid hos oss. Vi är unika, du och vi.  

Läs mer om introduktion för nya medarbetare.

Du kan få nya utmaningar utan att byta arbetsgivare 

Förändras ditt jobbuppdrag eller vill du prova på något nytt? Hos oss finns möjlighet att höja sin kompetens genom utbildningar och kurser.

Läs mer om vår kompetensutveckling.