Kompetensutveckling för medarbetare

Utbildning när ditt jobb förändras

Om du till exempel jobbar som personlig assistent och den du hjälper behöver en annan form av stöd får du alltid utbildning för att klara dina nya uppgifter. Ska du hantera mediciner, sondmata eller göra andra vårduppgifter får du utbildning och handledning av en sjuksköterska.

Kompetenshöjning när du själv vill förändras

Kommer du att arbeta med människor med demens? Behöver du utbildning i motiverande samtal (MI)? Hos oss finns en lång rad utbildningar som du erbjuds eller själv kan söka. Oavsett om det är för att klara ditt vanliga jobb eller som ett steg i karriären när du vill vidareutvecklas.

Projektarbeten och ledarutbildningar

Kanske erbjuds du att leda ett utvecklingsprojekt eller går vidare till ett uppdrag som samordnare. Du har tillgång till kurser och vidareutbildning inom Uppsala kommun, exempelvis ledarutbildningar. Ibland ger vi stöd om du vill läsa vidare vid universitet eller högskola samtidigt som du arbetar hos oss.

Utveckla fler talanger

Är du nyfiken och gillar innovationer? Talar du mer än ett språk flytande? Visa det du kan och vill – vi söker talanger inom många områden. Även om du redan har en tjänst hos oss kan andra kunskaper du visar fram leda till att du får nya roliga utmaningar. Karriär är möjligheten att utvecklas i höjd och bredd.

Ledarskapsprogram

Vi erbjuder ledarskapsprogram för att utveckla våra chefer till goda ledare.  Vi följer noga innovationer inom våra områden, till exempel e-hälsa och välfärdsteknik. 

Själv har du ett driv att ge det lilla extra och att dela med dig av ditt engagemang. Hos oss finns många möjligheter att delta i olika nätverk, Lärande forum eller projekt. Du kan bli erbjuden att arbeta till exempel som teamombud.

Vi är människor som arbetar med människor. Satsar vi på varandra kan vi göra ett bra jobb för andra.

Uppdaterad: