Jan Björklund besökte Radio Fyris och Assistans

Vård & omsorgs verksamheter Radio Fyris och Assistans fick besök av politiker på både lokal och riksnivå för att diskutera frågor kring arbete, ersättningar och LSS i stort. Jan Björklund intervjuades av daglig verksamhets radiostation, ett besök som blev ett inslag även i SVT.

Jan Björklund besöker Radio Fyris.Jan Björklund, partiledare för Liberalerna, träffade våra medarbetare och Assistans ledning, kunder, anhöriga och en god man under sitt besök hos Assistans på Bäverns gränd 10. Besöket varade en timme och frågorna gällde bland annat hur kunder och medarbetare ser på de neddragningar Försäkringskassan börjat med när det gäller personlig assistans.

På Radio Fyris blev partiledaren "grillad" av medarbetare på radiostationen som förberett frågor för att pumpa en riksdagspolitiker när de fick chansen. Det blev tid till både intervjuer och en trivsam fika. Som partiledare är Jan Björklund van att bli intervjuad och uttryckte efteråt att det varit otroligt intressanta frågor och proffsigt genomfört.

Lyssna till inslaget i SVT här (svt.se).

Lyssna till Radio Fyris intervjuer här (radiofyris.se).

Kontakt

Carina Juhlin, affärsområdeschef Assistans
Telefon: 018-727 51 76
E-post: carina.juhlin@uppsala.se

Catharina Borg Pettersson, verksamhetschef
Telefon: 018-727 16 55
E-post: catharina.borgpettersson@uppsala.se

31 oktober 2016