Radio Fyris i Musikhjälpens bur

Fredag kväll, på bästa sändningstid och mitt emellan Lars Winnerbäck och Nolie & KKV, fick Radio Fyris och Radio Leo träda in i Musikhjälpens bur. Den stora publiken på plats i Linköping och i P3 fick uppleva hur de överlämnade det insamlade resultatet.

– Vi har haft en fantastisk vecka och knutit så många nya kontakter, berättar Andreas Olander som är arbetshandledare på Radio Fyris, en daglig verksamhet inom Vård & omsorg. Det märks hur häftig vår verksamhet är. Vi har mötts med så mycket kärlek.

Livesändning i både Uppsala och Linköping

Radio Fyris gjorde egna sändningar under hela Musikhjälpen-veckan förra året, när den arrangerades i Uppsala. I år har deltagarna sänt live under tre dagar från S:t Per Gallerian här i Uppsala och under två dagar tillsammans med Radio Leo, en daglig verksamhet i Linköpings kommun. Sändningarna gjordes för att samla in pengar till Musikhjälpen.

Se överlämningen och lyssna på inslagen

Via länkarna nedan kan du se hela gruppen inta buren på Stora Torget i Linköping för att överlämna de insamlade pengarna till Musikhjälpen. Du kan också lyssna till olika inslag i Radio Fyris och Radio Leos sändningar under Musikhjälpen-veckan.

Radio Fyris i Musikhjälpens bur

Sändningar från Uppsala och Linköping på Radio Fyris webb

Läs mer

Läs mer om Radio Fyris som daglig verksamhet.

Kontakt

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Andreas Olander, arbetshandledare på Radio Fyris.

Telefon: 018-727 25 00

E-post: andreas.olander@uppsala.se

22 december 2015