Aktiviteter & samarbetspartners

På den här sidan tipsar vi om aktiviteter, vilka arrangeras av andra aktörer, och som vi tror kan intressera dig som anlitat oss. Några av aktörerna är även våra samarbetspartners vilket ger dig extra bra förmåner!

Infoteket om funktionshinder

Landstinget i Uppsala läns logotypInfoteket om funktionshinder är till för dig som har funktionsnedsättning, är förälder, anhörig eller arbetar med barn, ungdomar eller vuxna med funktionsnedsättning i skola eller annan verksamhet.

Infoteket ordnar bland annat workshops, föreläsningar och filmcafé.

Läs mer om Infotekets evenemang för hösten 2016 (www.lul.se/infoteket).

 

IK Sirius logotypSirius fotboll

Du som har anlitat oss går alltid kostnadsfritt på Sirius fotbollsmatcher på Studenternas.

Tack vare vårt samarbete med Sirius har även du som medarbetare möjlighet att kostnadsfritt se Sirius vandring mot Allsvenskan under hösten 2016. Kontakta vår reception för mer information. Här hittar du receptionens kontaktuppgifter.

Läs mer om Sirius Fotboll (www.siriusfotboll.se).

 

SeSam Uppsala

Sesams loggaSeSam är ett ideellt nätverk som funnits sedan 1992. Varje termin erbjuder SeSam intressanta kostnadsfria föreläsningar som har anknytning till funktionsnedsättning.

Läs mer om Sesam Uppsalas föreläsningar (www.sesamuppsala.se).

 

Uppsala handikappidrotts logotypUppsala handikappidrott (UHI)

Uppsala Handikappidrott är en av landets största handikappidrottsföreningar och är ansluten till Svenska Handikapp Idrottsförbundet. Föreningen har i dag 10 olika sektioner i sin verksamhet.

Genom vårt samarete med UHI får du som anlitat oss 100 kronor rabatt på UHI:s medlemsavgift. 

Läs mer om höstens aktiviteter inom UHI (www.idrottonline.se/UppsalaHi).

 

Centrum för forskning om funktionshinder (CFF)

Uppsala universitets logotypCFF är en samarbetsorganisation för forskare som sysslar med frågor om funktionshinder och funktionsnedsättning inom olika ämnen vid Uppsala universitets fakulteter. CFF erbjuder öppna föredrag i föreläsningssalen på Museum Gustavianum.

Läs mer om CFF:s föredrag under hösten 2016 (www.cff.uu.se).

14 december 2016