Socialt stöd
En logga med texten Råd och stöd för barn, ungdom och föräldrar

Vi är Råd & stöd

På den här sidan hittar du kontaktuppgifter till Råd & stöd och kan också läsa lite övergripande om vilket stöd vi erbjuder vid våra enheter.

Våra verksamheter

Kontaktuppgifter

Enhetschefer, mottagningstelefoner och besöksadresser

Om oss

Inom Råd & stöd arbetar vi för en varaktig och positiv förändring av den sociala livssituationen för barn och unga 0 till och med 20 år och deras familjer. Vi ser familjen som den grundläggande enheten och särskilt betydelsefull för barnets utveckling och välfärd. Föräldrarna är de som i första hand har ansvaret för barnets uppfostran och utveckling. Samhällets roll är att på olika sätt stödja föräldrarna i deras föräldraskap.

De flesta medarbetare inom Råd & stöd är utbildade socionomer med många års yrkeslivserfarenhet och vidareutbildningar. Andra yrkeskategorier är undersköterskor samt behandlingsassistenter.

Vi arbetar vardagar samt någon kväll varje vecka. Våra tjänster ska vara lättillgängliga och vi kan nås via telefon och e-post. Det finns inga särskilda telefontider och om ingen kan svara just när du ringer så går det bra att lämna ett meddelande på telefonsvararen och be att bli uppringd. Vill du bli kontaktad så blir du det snarast eller inom ett par vardagar.

Uppdaterad: