Daglig verksamhet

Så får du daglig verksamhet

För att kunna ha din sysselsättning hos oss behöver du ha ett beslut om daglig verksamhet. Det får du hjälp med av din biståndshandläggare.

Du behöver ett beslut om insats enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, 9§10. Se kontaktuppgifter till kommunens biståndshandläggare på uppsala.se. 

När du har fått ett beslut är du välkommen till oss på ett första möte. Du träffar en av våra samordnare och tillsammans går ni igenom vilken typ av sysselsättning som kan passa dig. Ni kommer sedan att göra studiebesök för att hitta en verksamhet du trivs med.

Så byter du daglig verksamhet

Om du har din sysselsättning hos oss och känner att du är redo att prova något nytt är du varmt välkommen att kontakta en samordnare som hjälper dig vidare.

Om du har din verksamhet hos någon annan utförare är du välkommen att byta till oss. Då kontaktar du en samordnare för att få information. Det är även bra om du informerar din biståndshandläggare och din nuvarande utförare om att att du är intresserad av att prova något annat.

Se kontaktuppgifter till våra samordnare.

Uppdaterad: