Dragarbrunnsgatan 15

Alla boende har ett LSS-beslut om bostad med särskild service.

Boendet/lägenheter

Dragarbrunnsgatan 15 är en gruppbostad i flerfamiljshus beläget i centrumkärnan och ett stenkast från både Stadsbiblioteket och Upsalas gågator. I området finns ett rikt kulturliv, butiker och caféer.  

Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus med personal- och gemensamhetslägenhet samt fyra fullt utrustade lägenheter på plan 3. Ytterligare tre fullt utrustade lägenheter hittas på plan 4 respektive plan 5. Samtliga våningsplan nås enkelt med hiss eller trappa. Personal- och gemensamhetslägenheten erbjuder stora utrymmen och har en ljus och välkomnande karaktär. 

Personal

På gruppbostaden finns personal till hands dygnet runt med sovande jour.

Aktiviteter

I personal- och gemensamhetsutrymmet erbjuds aktiviteter på vardagkvällar och helg efter önskemål. Det är också möjligt att göra enskilda aktiviteter tillsammans med personal. Om önskemål finns går det att ordna gemensamma aktiviteter som till exempel bio-besök, promenader och utflykter.

Service & kommunikation

Det är lätt att ta sig till och från Dragarbrunnsgatan 15. Det tar 5–10 minuter att ta sig till Uppsala centralstation och flera av Uppsalas stadsbussar stannar i närheten.

Kontakt:

Adress: Dragarbrunnsgatan 15, 753 20 Uppsala

Telefon: 018-727 26 76

Verksamhetschef: 018-727 82 07

Uppdaterad: