Malma Backe 3C

Gruppbostaden Malma Backe 3c angränsar till Malma, Kåbo, Norby och Valsätra. Malma Backe 3c ligger ca 4, 5 km från Uppsala centrum. Boendet riktar sig till personer med LSS-beslut och SoL.

Boendet

Gruppbostaden ligger i trevåningshus med hiss. Det  finns fem lägenheter, fyra ettor och en tvåa.

Lägenheterna som finns på första plan har egna mindre uteplatser, resten av lägenheterna har  balkonger. Samtliga lägenheter är fullt utrustade och ligger i samma trappuppgång som baslägenheten.

Boenden på Malma Backe 3c lagar maten i sina lägenheter. Vid storhelger kan man välja att äta gemensamt i baslägenheten.

På Malma Backe 3c har man ett SoL beslut och denna lägenhet finns i närområdet och är en tvåa. 

Personal

Malma Backe 3c är bemannat med sovandejour. Det är bemannat dygnet runt på helger men på vardagar är det obemannat mellan  9:30-13:00. Det finns alltid möjlighet att komma i kontakt med personal på en annan gruppbostad i närheten, personalen på Malma Backe 3C kopplar telefonen till en annan verksamhet under tiden det är obemannad på Malma Backe 3C.

På Malma Backe jobbar man aktivt med  boendes självständighet och bestämmande rätt, och följer boendens genomförandeplaner.

Aktiviteter

På Malma backe 3c har man boendemöten regelbundet med boenden och personal, på mötet får boenden komma med förslag till gemensamma aktiviteter. Därefter bestäms gemensamt vilka aktiviteter som ska göras. Det kan vara allt från sällskapsspel till gemensamma middagar vid storhelger och andra aktiviteter som gemensamma utflykter.

Man anordnar gemensamma middagar vid storhelger och man kan då välja om man vill delta. 

Service & kommunikation

I närheten av boendet finns ICA Nära Rosendal, pizzeria, restauranger, tennishall.

Det finns gott om gång- och cykelvägar, samt bra bussförbindelser till centrala Uppsala,  med buss tar det ca 15min till centralstationen. 

Apotek finns i Gottsunda centrum, där finns flera affärer och aktiviteter.

Kontakt

Adress: Malma Backe 3C, 756 47 Uppsala

Telefon: 018-727 82 31

Verksamhetschef: 018-727 72 15

Uppdaterad: