Ekoxvägen 1

Ekoxvägen 1 ligger i stadsdelen Ultuna, beläget längs Gottsunda allé. Boendet riktar sig till personer med LSS-beslut består av åtta lägenheter och en personalbas beläget i samma trappuppgång.

Boendet

Lägenheterna håller en hög standard i en nyproducerad fastighet. Sex stycken tvåor och två st 2,5 or. Samtliga är fullt utrustade och har egen balkong eller uteplats.

De boende väljer själva om de vill laga och äta sin mat i den egna lägenheten eller om man vill göra det i baslägenheten.

Personal

Boendet är bemannat dygnet runt med sovande jour nattetid. På Ekoxvägen arbetar man aktivt för att självständighetsträna de boende samtidigt som basen inbjuder till gemenskap och umgänge.

Aktiviteter

Varje månad har boende och personal ett boendemöte där de boende får komma med förslag på aktiviteter som sedan bestäms gemensamt. Det kan vara exempelvis sällskapsspel, kubbspel, temamiddagar, promenader eller utflykter i närområdet. Utöver de gemensamma aktiviteterna har de boende även möjlighet till aktiviteter med personalstöd på egen hand.

Service & kommunikation

I närområdet finns både butiker, restauranger och friskvårdsanläggningar. Kollektivtrafik till Uppsala centrum finns på gångavstånd från boendet.

 

Kontakt

Adress:  Ekoxvägen 1, 75659 Uppsala

Telefon: 018-7272955

Verksamhetschef: 018-727 71 61

Uppdaterad: