Sandstensvägen 20

Boendet

Gruppbostaden ligger i en enplansvilla med två ingångar. Det finns två lägenheter i ena delen av huset, en gemensam del i mitten, samt tre lägenheter i andra delen. Finns även en gemensam tvättstuga. De boenden äter tillsammans i det gemensamma köket men finns om så önskar möjlighet att få äta i sin lägenhet.

Alla har egna mindre altaner med möjlighet för utemöbler om så önskas.

Lägenheterna är individuellt anpassade. Några har kök, andra inte, men det är möjligt att sätta in om så önskas. Det gemensamma utrymmet består av ett sällskapsrum och ett kök. Även gemensam uteplats.

Personal

I gruppbostaden finns tillgång till personal dygnet runt vaken natt. Vi arbetar efter ett individanpassat och strukturerat och alternativ kommunikation utifrån varje enskild brukares behov. Delaktighet är vårt honnörsord, det är viktigt för oss som arbetar på Sandstensvägen 20 att de som bor där får välja och känna att de är delaktiga i sitt liv.

Aktiviteter

I de gemensamma utrymmet kan man umgås, se på TV eller lyssna på musik eller ha filmkväll. Det anordnas även gemensamma aktiviteter efter önskemål, som till exempel bussutflykter eller resor till exempelvis Öregrund, badplatser, Fjällnora. Vi är flexibla och gör skillnad utifrån den enskilda individen och dennes önskemål.  Arbetar med fokus på olika enskilda aktiviteter.

Service & kommunikation

Sandstensvägen 20 är en gruppbostad som ligger i Stenhagen i ett villaområde. Närhet till köpcentrum och andra serviceinrättningar i närområdet. Även mycket bra bussförbindelser. Brukare med fysiska och intellektuella fysiska funktionsnedsättningar hyr sina lägenheter i Villan. Gruppbostaden består av 5 lägenheter i en stor enplansvilla med en gemensam bas och gemensam tvättstuga. 

Kontakt

Adress: Sandstensvägen 20, 752 67 Uppsala

Telefon: 018-727 81 65

Verksamhetschef
Marjan Akbarin
Uppdaterad: