Morkullevägen 76

Morkullevägens gruppbostad ligger i stadsdelen Sunnersta cirka 8 km från Uppsala centrum. Här finns fem boendeplatser för vuxna med LSS-beslut om bostad med särskild service.

Boendet

Gruppbostaden ligger i en enplansvilla med två ingångar. Det finns fyra lägenheter i ena delen av huset, en gemensam del i mitten, samt en separat lägenhet i andra delen.

Lägenheterna är individuellt anpassade. Vissa har kök, andra inte, men det är möjligt att sätta in om så önskas. Det gemensamma utrymmet består av ett sällskapsrum och ett kök.

Personal

I gruppbostaden finns tillgång till personal dygnet runt vaken natt. Vi arbetar efter ett individanpassat och strukturerat arbetssätt med fokus på olika enskilda aktiviteter.

Aktiviteter

De boenden har egna lägenheter men äter tillsammans i de gemensamma utrymmena. Här kan de också se på TV eller lyssna på musik. Det anordnas även gemensamma aktiviteter efter önskemål, som till exempel bussutflykter eller promenader.

På Morkullevägen lägger vi stor vikt vid de enskilda aktiviteterna vilka kan vara bad, promenader, åka och fika eller uteaktiviteter beroende på väder och mående.

Service & kommunikation

Morkullevägens gruppbostad ligger i början av ett villaområde i Sunnersta med gång/cykelavstånd till Gottsunda centrum, ett köpcentrum med all tänkbar service. Det finns även bra bussförbindelser samt gång- och cykelvägar för den som vill ta sig till Uppsala centrum.

Kontakt

Adress: Morkullevägen 76, 756 52 Uppsala

Telefon: 018-727 02 30

Kontakta oss

Verksamhetschef
Lovisa Sandgren
Uppdaterad: