Leopoldsgatan 7C

Leopoldsgatan 7C ligger nära promenadstråk, Nyby Servicehus och busshållplats, där alla lägenheter ligger i markplan och med ingång från boendets basutrymmen.

Boendet

Boendet vänder sig till dig med LSS-beslut om boende med särskilt stöd och är i övre medelåldern. På boendet serveras vällagad mat från grunden där du väljer om du vill äta tillsammans i ett socialt sammanhang, eller för dig själv i lugn och ro i din lägenhet. Tycker du om frisk luft finns fina promenadstråk du kan promenera med sällskap av personal eller på egen hand. Personalen ser kommunikation som en viktig del för att du ska känna delaktighet och självbestämmande. Har du svårt att prata, så är personalen duktig på alternativa kommunikationssätt, så som bildstöd, sociala berättelser och tecken som stöd. Boendet har också nära samarbete med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som hjälper till att du får de stöd du behöver för att må bra.

Personal

Personalgruppen består av ca 2-4 personal dagtid och en vaken natt.

Aktiviteter

Personalen ser till att du får de aktiviteter som du orkar med och tycker är roliga. I basen finns alltid sällskap där du kan spela spel, titta på TV, umgås, sjunga karaoke eller något annat trevligt.

Service & kommunikation

Straxt utanför boendet finns busshållplats som tar dig direkt till Gränbystaden där det finns ett stor utbud av både shopping, restauranger, biograf och nöjen.

Kontakt

Adress

Leopoldsgatan 7C
754 41 Uppsala

Telefon

018-726 01 01

Verksamhetschef

Robbin Asseryd Svensk
018-727 75 57
robbin.asseryd@uppsala.se

Uppdaterad: