Altfiolsvägen 12 B

Altfiolens serviceboende ligger i södra Gottsunda, cirka 9 km från centrala Uppsala. Här finns 22 boendeplatser för vuxna med LSS-beslut om bostad med särskild service.

Boendet

Altfiolens baslägenhet är serviceboendets träffpunkt med gemensamma utrymmen där man kan fika, spela spel, titta på TV med mera. Till baslägenheten hör 22 lägenheter i olika flerplanshus runtom i Gottsunda. Det finns både tvåor och treor, vissa av dem är utrustade med till exempel spisvakt och tvättmaskin. 

På Altfiolens serviceboende får alla boende en kontaktperson då de flyttar in. De erbjuds även månadsmöten där de är delaktiga i utformningen av sitt stöd.

För att trivas här bör du vara trygg med att ha personalen en bit bort eftersom alla lägenheter inte ligger i anslutning till basen. Alla lägenheter har gångavstånd till basen, det går också bra att cykla eller åka buss.

Personal

På Altfiolens serviceboende finns personal tillgänglig utefter den enskildes behov, nattetid är det sovande jour.

Aktiviteter

Altfiolvägens boende har beslutat att ha "husmöten" cirka sex gånger per år. Under mötena kommer de boende med förslag på hur de önskar få sitt stöd utformat och vilka gemensamma aktiviteter de önskar göra. Aktiviteterna kan bestå av exempelvis biobesök, restaurangbesök, uteaktiviteter, gemensamma middagar eller resor.

Service & kommunikation

Bor man i Gottsunda har man nära till allt. Här finns både natur och köpcentrum som erbjuder bad, vårdcentral och ett flertal affärer. Till Gottsunda centrum tar man sig lätt via fina gång- och cykelvägar eller med buss.

Bussförbindelserna är bra och man tar sig in till centrala Uppsala på cirka 20 minuter.

Kontakt

Adress: Altfiolvägen 12 B, 756 54 Uppsala

Telefon: 018-727 82 41

Verksamhetschef:  018-727 82 60

Uppdaterad: