Korttidsboende

Sunnerstavägen 28 B

Sunnerstavägens korttidsboende ligger i stadsdelen Sunnersta, ca 8 km söder om Uppsala. Här finns fem boendeplatser för dig som är vuxen och har en funktionsnedsättning. På korttids får du möjlighet att byta miljö, träffa nya människor, delta i aktiviteter, samt förbereda dig för framtida flytt till egen lägenhet.

Boendet

Sunnerstavägens korttidsboende ligger i en villa på markplan i ett villaområde med närhet till både bad och friluftsliv. Villan har en god handikappanpassning och ett par av rummen har taklift. Vi har en fin tomt med möjlighet att odla.

På Sunnerstavägen bor max fem personer åt gången, mellan 2 och 14 dygn i månaden utifrån LSS-beslut om korttidsvistelse. Det finns fem sovrum, gemensamma badrum, kök, aktivitetsrum och vardagsrum.

Vi lagar all mat själva och äter tillsammans. Här har du stor möjlighet att få just din favoritmåltid.

Personal

Personal finns på plats när du kommer från daglig verksamhet, under kvällen, natten och på morgonen till dess att du åker igen. Under helgerna finns det personal dygnet runt. Vi har vaken nattpersonal.

Aktiviteter

Vi erbjuder aktiviteter både enskilt och i grupp. På lördagskvällarna brukar vi öppna upp vårt eget discoskåp. Vi har nära till bad och friluftsliv och brukar göra utflykter med vår minibuss. Ibland får vi även besök av andra korttidsboenden och boenden. 

Kostnader

Du betalar själv för mat, fritidsaktiviteter och resor.

Service & kommunikation

Ungefär 50 meter från boendet finns en mataffär. Det är även nära till busshållplats för stadsbusstrafiken. 

Kontakt

Adress: Sunnerstavägen 28B

Telefon: 018-727 83 49

Verksamhetschef: 018-727 78 34

Uppdaterad: