Brudlåtsvägen 20

Boendet

Brudlåtsvägen 20 är en gruppbostad som ligger i en enplansvilla i samhället Björklinge utanför Uppsala, cirka 20 km från stadskärnan. Här finns fem fullt utrustade lägenheter i anslutning till gemensamma utrymmen såsom ett stort allrum, kök och tvättstuga.

Förutom en gemensam uteplats har alla lägenheter även egna mindre uteplatser. Här finns också ett litet trädgårdsland med möjlighet till odling.

På Brudlåtsvägen 20 lagar personalen middag varje dag som de boende kan äta antingen tillsammans med de andra i allrummet eller hemma i sin egen lägenhet.  

Personal

På gruppbostaden finns personal till hands dygnet runt med sovande jour nattetid.

Aktiviteter

I gemensamhetsutrymmet har de boende möjlighet att sitta och äta gemensamma middagar. Här finns också en gemensam TV.

Om önskemål finns anordnas aktiviteter utanför boendet såsom promenader eller utflykter, exempelvis till något café för en fika eller in till Uppsalas stadskärna. Detta kan antingen ske i grupp eller enskilt med personal.

Service & kommunikation

Brudlåtsvägen 20 är beläget i Björklinge med närhet till täta bussförbindelser till Uppsala centrum. (ca 25 min med buss). Cirka 10 minuters gångväg från boendet ligger en matvarubutik, på vägen dit ligger en pizzeria. Boendet har även nära till Björklingebadet.

I området finns också fina gång- och cykelvägar samt närhet till natur.

Kontakt

Adress:  Brudlåtsvägen 20, 741 30 Björklinge

Telefon: 018-727 79 45

Kontakta oss

Verksamhetschef
Caroline Hellström
Uppdaterad: