Anpassning med anledning av coronaviruset (covid-19)

Den 7 september startar dagverksamheterna med anpassning för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att antalet besökare i dagverksamheten blir färre. Du kan därför troligtvis inte besöka dagverksamheten i samma omfattning som det står i ditt biståndsbeslut. Du blir kontaktad av din dagverksamhet. Ni kommer överens om vilka dagar du kan besöka verksamheten. 

Vi följer noga utvecklingen av coronaviruset och agerar enligt rekommendationer från ansvariga myndigheter, som Folkhälsomyndigheten och Region Uppsala.

Läs mer om hur kommunen hanterar coronapandemin på uppsala.se.

Källan, dagverksamhet 65+

Källan är en dagverksamhet för dig som är 65 år eller äldre. På Källan skapar vi en meningsfull vardag genom aktiviteter och social samvaro. För att delta i vår dagverksamhet krävs ett biståndsbeslut.

Platser

Plats för 5-8 gäster.

Öppettider 

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag.

Aktiviteter

Här gör vi vardagssysslor tillsammans, tränar utifrån egen förmåga och lägger vikt vid att må bra i vardagen. Vi gör ofta utflykter i olika grupper och med fint stöd från frivilliga krafter. 

Lokalen

Dagverksamheten Källan ligger i källarvåningen på Björkgårdens äldreboende i Knutby. Lokalen är ett trevligt, stort rum med litet gym och en korridor som fungerar bra för gåträning. 

Telefon

018-727 04 00

Verksamhetschef

Linda Alenius

Samordnare

Linda Olsson
Uppdaterad: