Träffpunkter 65+

Träffpunkt Nyby

Välkommen till Träffpunkt Nyby! Vi samverkar med föreningen VÄNSAM.

Här är du välkommen för en stunds sällskap, läsa dagens UNT eller delta i de aktiviteter som erbjuds. Vi har en seniorrestaurang i huset som erbjuder både mat och dryck. Alla våra aktiviteter är kostnadsfria men du betalar för fika, mat, hobbymaterial och viss underhållning. Våra träffpunkter är kontantfria så du betalar med kort eller med swish.

Aktuellt

Kommande aktiviteter
29 maj kl. 09.30–13.00 Träffpunkten flyttar ut:
Aktivitetsdag på Summer Zone

I år är det dags igen – en glädjefylld dag med aktiviteter och umgänge på Summer Zone, vid Studenternas bandyplan. Kom och umgås med andra besökare, träffa personal från Träffpunkterna, Seniorbostäder och andra inbjudna verksamheter. Delta i sociala och fysiska aktiviteter och ha en härlig dag tillsammans med oss. Program för dagen finner du här (PDF, 488 KB). Hoppas vi ses där!

Månadsblad

Varje månad skapar vi ett månadsblad med vilka aktiviteter vi erbjuder.

Här kan du se vårt program månadsvis

Gymmet

Gymmet är öppet för dig som redan gått introduktion på träffpunktens gym
och här fått ett individuellt anpassat träningsprogram. Då det är max antal som kan vara i gymmet samtidigt, så måste du föranmäla dig.
Det gör du på telefonnummer 018-727 21 65.
Telefontid för anmälan till gymmet: onsdag och fredag 08.30–09.00 och 15.30–16.00, torsdag 15.30–16.00. 

Du tränar under eget ansvar men personal finns på plats. Vid förhinder, vänligen ring och avboka din tid så att andra kan komma.

Snickeriet

Snickeriet är öppet för alla på tisdagar mellan 9–12 och 13–15. Där finns de vanligaste handverktyg och snickerimaskiner. Det krävs inga förkunskaper. Vi aktivitetshandledare visar er maskinerna och annan utrustning, och ger introduktion. Personal finns alltid på plats och kan ge er förslag på vad ni kan slöjda. Mindre material finns, men till större projekt får eget material tas med.
För ev. frågor kontakta 018-727 76 63.

Mer information

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna för mer information. 

Telefon: 018-727 76 68
E-post: traffpunktnyby@uppsala.se

Besök oss

Du hittar oss på Leopoldsgatan 5.

Övrigt

Följ gärna vår facebooksida Träffpunkter 65+ i Uppsala kommun: facebook.com/traffpunkter65uppsalakommun

Håll dig igång fysiskt och mentalt! Här finner du hälsotips: äldrevänlig kommun/halsotips

Känner du dig ensam och vill prata med någon? Samariterhemmet - Samtalsmottagningen för äldre, erbjuder samtal per telefon med legitimerade psykoterapeuter som är 60+. Boka tid måndag 09.00–11.00 på tel 073-074 78 23 eller via e-post samtalsmottagning1@samariterhemmet.se.

Kontaktcenter hjälper till att förmedla kontakter till frivilligorganisationer som på olika sätt kan vara ett stöd i vardagen. Ring Kontaktcenter på telefon 018-727 00 00 eller skicka e-post till uppsala.kommun@uppsala.se.

 

Uppdaterad:

Andra sidor under: Träffpunkt Nyby