Träffpunkter 65+

Träffpunkt Ramund

Välkommen till Träffpunkt Ramund.

Här är du välkommen för en stunds sällskap, ta en kopp kaffe eller delta i de aktiviteter som erbjuds. Alla våra aktiviteter är kostnadsfria men du betalar för fika, mat, hobbymaterial och viss underhållning. Våra träffpunkter är kontantfria så du betalar med kort eller med swish.

Våra öppettider

Träffpunkterna har en reducerad verksamhet under april månad på grund utav personalbrist. Under tiden är träffpunkt Ramunds lokal stängd. De planerade passen i aulan och i Stenhagen fortgår som vanligt om inget annat framgår.

Aktuellt

Torsdag 18 april

13.30–14.30 Qigong i aulan INSTÄLLT!

Nyhet! Kulturhuset i Stenhagen fortsätter

Fredagar 13.30–14.15 Nyhet* Prova på sittgympa i Stenhagen! Vi håller till i rum spektaklet i Stenhagenbiblioteket. Obs! Anmälan krävs då vi har ett begränsat antal sittplatser. Du behöver anmäla dig till Johanna på 018 727 76 44.

Mer info om exakta datum hittar du i månadsbladet. Om du har frågor om aktiviteterna i Stenhagen ring 018 727 76 44 eller maila till johanna.tagesson@uppsala.se.

Om Stenhagens Kulturhus

Stenhagens kulturhus är en mötesplats i Stenhagen. Här finns bibliotek, fritidsgård, lokaler för föreningsliv och en restaurang för elever och seniorer. Stenhagens kulturhus samnyttjar lokaler med Västra Stenhagenskolan.

Läs om Stenhagens kulturhus på deras webbplats 

Där hittar du även information om seniorrestaurangen i Stenhagen och fler aktiviteter för 65+. Följ dem på Facebook eller instagram: Stenhagens Kulturhus.

Kommande aktiviteter
29 maj kl. 09.30–13.00 Träffpunkten flyttar ut:
Aktivitetsdag på Summer Zone

I år är det dags igen – en glädjefylld dag med aktiviteter och umgänge på Summer Zone, vid Studenternas bandyplan. Kom och umgås med andra besökare, träffa personal från Träffpunkterna, Seniorbostäder och andra inbjudna verksamheter. Delta i sociala och fysiska aktiviteter och ha en härlig dag tillsammans med oss. Program för dagen kommer senare och publiceras på vår hemsida, traffpunktsenior.uppsala.se. Hoppas vi ses där!

Månadsblad

Varje månad skapar vi ett månadsblad med vilka aktiviteter vi erbjuder.

Här kan du se vårt program månadsvis.

Mer information

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna för mer information.
Vi har telefontid tisdag–onsdag 10.00–15.30, torsdag 13.00–15.30. Kan vi inte svara så ringer vi tillbaka så fort vi har möjlighet.

Telefon: 018-727 64 14 och 018-727 76 26 (sjukgymnast)
E-post: traffpunktramund@uppsala.se

Information om träffpunkt Karl-Johan hittar du på träffpunkt Karl-Johans webbsida.

Besök oss

Du hittar oss på Dalgatan 3.

Övrigt

Följ gärna vår facebooksida Träffpunkter 65+ i Uppsala kommun: facebook.com/traffpunkter65uppsalakommun

Håll dig igång fysiskt och mentalt! Här hittar du hälsotips: äldrevänlig kommun/halsotips

Känner du dig ensam och vill prata med någon? Samariterhemmet - Samtalsmottagningen för äldre, erbjuder samtal per telefon med legitimerade psykoterapeuter som är 60+. Boka tid måndag 09.00–11.00 på tel 073-074 78 23 eller via e-post samtalsmottagning1@samariterhemmet.se.

Kontaktcenter hjälper till att förmedla kontakter till frivilligorganisationer som på olika sätt kan vara ett stöd i vardagen. Ring Kontaktcenter på telefon 018-727 00 00 eller skicka e-post till uppsala.kommun@uppsala.se.

Uppdaterad:

Andra sidor under: Träffpunkt Ramund