Två glada män med solglasögon och metspö sitter i gräset.

Välkommen till oss

Ska du ansöka om personlig assistans för första gången? Har du fått assistans beviljad men ännu inte valt utförare? Eller vill du byta utförare? Oavsett vad är du välkommen att vända dig till oss!

Så går det till

1. Du hör av dig

Hör av dig till oss så bokar vi in en första träff. Du kan besöka oss, ringa, e-posta eller fylla i kontaktformuläret längst ner på denna sida.

Här hittar du våra kontaktuppgifter.

2. Vi träffas

Vi bokar in en första träff. Under träffen får du i lugn och ro beskriva hur ditt liv ser ut, vad du behöver för stöd och vilka förväntningar du har på oss. Vi presenterar vår verksamhet och berättar om hur vi skulle kunna stötta dig.

Läs om vad vi erbjuder.

3. Vi presenterar ett assistansupplägg

Efter vår första träff presenterar vi ett upplägg för dig, baserat på dina krav och önskemål.

4. Du väljer

Om du sedan väljer oss som assistansanordnare träffas vi igen för att gå igenom alla praktiska bitar. Oavsett om du ska ansöka om personlig assistans för första gången, eller om du ska byta utförare, tar vi hand om alla praktiska bitar.

Så arbetar vi för dig

Vi är övertygade om att rätt struktur och rätt kompetens runt dig ger oss bättre förutsättningar för att möta just dina unika behov! 

Läs mer om teamet runt dig. 

Jag vill bli kontaktad!

Du måste fylla i allt som är markerat med *.

Hantering av personuppgifter

Uppsala kommun behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Omsorgsnämnden ansvarar för hanteringen av personuppgifter i detta formulär. 

Vi samlar in uppgifterna för att underlätta för personer som beviljats personlig assistans att få kommunen som utförare. Det gör vi utifrån ett allmänt intresse.

Dina kontaktuppgifter lagras i tre månader. Därefter raderas de.

Begär utdrag eller klaga

Om du vill ta del av de uppgifter vi har sparade om dig kan du begära ett registerutdrag. Du har rätt att få uppgifterna inom 30 dagar. Läs om dina rättigheter som uppgiftslämnare.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att klaga hos Integritetsskyddsmyndigheten (imy.se)

Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.

Kontakta oss gärna!

Personlig assistans
Uppsala kommun
Uppdaterad: