Anpassning med anledning av coronaviruset (covid-19)

Den 7 september startar dagverksamheterna med anpassning för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att antalet besökare i dagverksamheten blir färre. Du kan därför troligtvis inte besöka dagverksamheten i samma omfattning som det står i ditt biståndsbeslut. Du blir kontaktad av din dagverksamhet. Ni kommer överens om vilka dagar du kan besöka verksamheten. 

Vi följer noga utvecklingen av coronaviruset och agerar enligt rekommendationer från ansvariga myndigheter, som Folkhälsomyndigheten och Region Uppsala.

Läs mer om hur kommunen hanterar coronapandemin på uppsala.se.

Västgötahörnet, dagverksamhet 65+

Västgötahörnet är en dagverksamhet för dig som är 65 år eller äldre. På Västgötahörnet skapar vi en meningsfull vardag genom aktiviteter och social samvaro. För att delta i vår dagverksamhet krävs ett biståndsbeslut.

Platser

Plats för 8 gäster och upp till tre rullstolar.

Öppettider 

Tisdag och fredag för omvårdnad. Måndag, onsdag, torsdag för gäster med demenssjukdom.

Aktiviteter

Vi är ofta ute, antingen på den egna altanen eller ute i Sävjas fina grönområden. Bakning är en favoritsysselsättning och vi äter nybakat bröd till fikat varje dag. Här finns också ett eget gym, där man kan träna med sjukgymnast på tisdag förmiddagar och fredag eftermiddagar. Vi tränar utifrån egen kraft och förmåga. 

Lokalen

Dagverksamheten Västgötahörnet ligger på Västgötaresan 119 i Sävja. Lokalen ligger på markplan.

Telefon

018-727 53 36

Verksamhetschef

Linda Alenius

Samordnare

Linda Olsson
Uppdaterad: