Gör karriär inom vård och omsorg

Uppsala kommun är på en spännande utvecklingsresa. Vill du ha ett varierande jobb där du får utvecklas? Bli en av oss!

sida-ssk.jpg

Vår stora organisation ger goda förutsättningar för stöd och lärande. Vi satsar på

  • hög kompetens
  • systematisk utveckling
  • innovation.

Du kan göra lång karriär inom vård och omsorg på Uppsala kommun. Du kan nå dina egna karriärsmål samtidigt som du gör skillnad i människors liv. Vi värnar om den interna rörligheten. Intern rörlighet skapar stora möjligheter att ta sig an nya utmaningar. Som medarbetare hos oss har möjlighet att påverka ditt eget arbete genom individuella utvecklingsplaner. Hos oss får du introduktion efter egna förutsättningar, trygga anställningsvillkor och förmåner.

Årets e-hälsokommun 2022

Uppsala kommun har fått priset som Årets e-hälsokommun 2022. Vi får priset bland annat för att vi ser tillgång till modern teknik som en självklarhet för alla, för att vi har byggt ut vår infrastruktur och genomfört omfattande kompetenslyft hos brukare och medarbetare.

Sveriges eHälsokommun delas ut av Vitalis i samarbete med Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), Föreningen Sveriges Socialchefer (FSS), Funktionsrätt Sverige, Vårdförbundet samt Myndigheten för delaktighet.

Läs mer om juryns motivering för priset som Årets e-hälsokommun.

Varför jobba hos oss?

Vi är en av landets största utförare inom vård och omsorg. Vi utgör en stor och betydelsefull del i Uppsala kommuns totala verksamhet. Vi tar aldrig paus. Vård och omsorg behövs året om och under dygnets alla timmar. Det händer att vi får ta ansvar för uppdrag som andra inte klarar – vi är bäst när utmaningen är som störst.

Läs mer om Varför ska du jobba hos oss?

Vår värdegrund

Uppsala kommun arbetar för ett modernt ledarskap, medledarskap och en arbetsmiljö där samarbete, innovation och möjligheten att göra skillnad är viktigt.

Läs mer om Vår värdegrund

Våra verksamheter

365 dagar om året ger vi människor stöd i deras vardag. Vi uppmuntrar människor att våga och klara saker själva. Vi lindrar smärta. Vi finns till hands när ingen annan är där. Du har fantastiska möjligheter att hitta ett jobb där du gör skillnad.

Läs mer om Våra verksamheter

Möt dina nya kollegor

Inom vård och omsorg får du 6 000 kollegor i över 200 verksamheter. Läs intervjuer med några av dem.

Läs mer om Möt dina nya kollegor

Yrken & uppdrag

Inom vård och omsorg finns ett stort antal yrken och uppdrag inom ett ännu större antal verksamheter. Här kan du läsa om de vanligaste.

Läs mer om Yrken & uppdrag

Lediga jobb

Alla lediga tjänster hittar du utannonserade på uppsala.se/ledigajobb

Läs mer om Lediga jobb

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan för att stötta barn och vuxna som behöver hjälp av en medmänniska.

Läs mer om Intresseanmälan
Uppdaterad: