Anpassning med anledning av coronaviruset (covid-19)

Den 7 september startar dagverksamheterna med anpassning för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att antalet besökare i dagverksamheten blir färre. Du kan därför troligtvis inte besöka dagverksamheten i samma omfattning som det står i ditt biståndsbeslut. Du blir kontaktad av din dagverksamhet. Ni kommer överens om vilka dagar du kan besöka verksamheten. 

Vi följer noga utvecklingen av coronaviruset och agerar enligt rekommendationer från ansvariga myndigheter, som Folkhälsomyndigheten och Region Uppsala.

Läs mer om hur kommunen hanterar coronapandemin på uppsala.se.

Blomman, dagverksamhet 65+

Blomman är en dagverksamhet för dig som är 65 år eller äldre. På Blomman skapar vi en meningsfull vardag genom aktiviteter och social samvaro. För att delta i vår dagverksamhet krävs ett biståndsbeslut.

Platser

Plats för 8 gäster med demenssjukdom.

Öppettider

Måndag–fredag.

Aktiviteter

Här prioriterar vi gemenskap, en hjälpande hand och utevistelse. Aktiviteter på agendan kan vara, sittgymnastik, pussel, spel och musik.

Lokalen

Blommans dagverksamhet ligger på Leopoldsgatan 5 i Nyby. Med sitt läge i Nyby servicehus har gästerna tillgång till service och aktiviteter som finns i huset, t.ex. dagrum, seniorrestaurang, levande musik och underhållning och kontakter med deltagarna i Freja daglig verksamhet. Lokalen består av ett stort rum, ett litet kök och en liten veranda. 

Telefon

018-727 76 74

Verksamhetschef

Linda Alenius

Samordnare

Linda Olsson
Uppdaterad: