Anpassning med anledning av coronaviruset (covid-19)

Den 7 september startar dagverksamheterna med anpassning för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär att antalet besökare i dagverksamheten blir färre. Du kan därför troligtvis inte besöka dagverksamheten i samma omfattning som det står i ditt biståndsbeslut. Du blir kontaktad av din dagverksamhet. Ni kommer överens om vilka dagar du kan besöka verksamheten. 

Vi följer noga utvecklingen av coronaviruset och agerar enligt rekommendationer från ansvariga myndigheter, som Folkhälsomyndigheten och Region Uppsala.

Läs mer om hur kommunen hanterar coronapandemin på uppsala.se.

Klubb Orstenen, dagverksamhet 65+

Klubb Orstenen är en dagverksamhet för dig som är 65 år eller äldre. På Klubb Orstenen skapar vi en meningsfull vardag genom aktiviteter och social samvaro. För att delta i vår dagverksamhet krävs ett biståndsbeslut.

Platser

Plats för 14 gäster med demenssjukdom.

Öppettider 

Måndag–fredag samt måndag–söndag en vecka i månaden.

Aktiviteter

Vi följer årstiderna i fina omgivningar, ägnar oss åt gymnastik och promenerar i Hågadalen. Vi ordnar stunder med guldkant, hembakt och fina möten.

Lokalen

Dagverksamheten Klubb Orstenen ligger på Granitvägen 9 i Eriksberg. Lokalerna består av en dubbel lägenhet, där den ena ger plats för grupper som gärna ägnar sig åt aktiviteter och den andra ger plats för mer lugn och vila. Upplägget underlättar om någon gäst behöver en lugnare plats tillfälligt eller på sikt. Här finns också 3 platser för övernattning vid behov, med 6 nätter per månad. 

Telefon

018-727 54 78

Verksamhetschef

Linda Alenius

Samordnare

Linda Olsson
Uppdaterad: