Jag vill bli medarbetare

Skulle du vilja bli en av oss? Vi söker ständigt efter nya kompetenta och engagerade medarbetare. Skicka gärna en intresseanmälan via vårt webbformulär, eller ta direktkontakt med vår rekryteringsspecialist.

Skicka en intresseanmälan redan idag

Skicka gärna en intresseanmälan om jobb via vårt formulär. Du hittar det längst ner på sidan. Vi strävar efter att återkoppla till dig inom två veckor. 

Rekryteringsspecialisten svarar på dina frågor

Vår rekryteringsspecialist är ett viktigt stöd för att snabbt hitta medarbetare med rätt kompetens. Du är välkommen att kontakta henne om du har frågor eller funderingar kring en eventuell anställning hos oss:

Michaela Helin: michaela.helin@uppsala.se eller 072-254 41 36

Intresseanmälan - Personlig assistent

Du måste fylla i allt som är markerat med *.

Hantering av personuppgifter

Uppsala kommun behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Omsorgsnämnden ansvarar för hanteringen av personuppgifter i detta formulär. 

Vi samlar in uppgifterna för att administrera rekrytering av personliga assistenter. Det gör vi utifrån ett allmänt intresse.

Dina kontaktuppgifter lagras i 12 månader. Därefter raderas de.

Begär utdrag eller klaga

Om du vill ta del av de uppgifter vi har sparade om dig kan du begära ett registerutdrag. Du har rätt att få uppgifterna inom 30 dagar. Läs om dina rättigheter som uppgiftslämnare.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att klaga hos Datainspektionen.

Formuläret kunde inte skickas. Försök igen om en liten stund.

Kontakta oss gärna!

Personlig assistans
Uppsala kommun
Uppdaterad: